duminică, 31 martie 2013

Etapa timișoreană a Campionatului Național de Carcassonne

Duminică, 14 aprilie anul curent, toți pasionații de Carcassonne din Banat sunt invitați la etapa timișoreană a Campionatului Național a acestui joc. Dacă nu știți încă despre ce e vorba și vreți să recuperați în astea 2 săptămâni rămase, citiți acest review.


Iată comunicatul organizatorilor:

În 14 aprilie 2013 de la ora 14:00 la Papillon Café va avea loc Campionatul Naţional de Carcassonne, etapa locală Timişoara, organizat de cutia.ro în parteneriat cu Fundaţia Rubin şi Papillon Café.
Primii 25% dintre participanţi, în urma clasamentului obţinut la etapa locală, se califică în etapa naţională care va avea loc în data de 05 octombrie 2013, în ceainăria Ceai et Caetera din Braşov. 
Câştigătorul de la Braşov va reprezenta România la Campionatul Mondial de Carcassonne 2013 din Essen, Germania.
În cadrul campionatului se va folosi numai jocul de bază fără nici o extensie (spre exemplu „Cercuri în lan”), iar partidele se vor juca în doi ca la şah. Regulamentul oficial al jocului va fi cel din jocul original Carcassonne, ediţia în limba română (disponibil pe cutia.ro).
Înscrierile se fac la adresa de e-mail office@fundatiarubin.ro printr-un text care să conţină numele, prenumele, vârsta şi numărul de telefon. Campionatul se adresează atât jucătorilor înrăiţi cât şi celor care au jucat doar două partide.
Până la campionat se poate exersa în fiecare duminică, începând cu ora 18:00 la Papillon Café, unde cutia.ro pune la dispoziţie jocul Carcassonne plus multe alte jocuri de societate (Urzeala Tronurilor, Dominion, Citadele, Qwirkle, Pickomino etc).
Regulamentul Campionatului Naţional de Carcassonne pe www.fundatiarubin.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu